Блог

“Избери изкуството и природата, а не наркотиците!” Изложба на детски рисунки – 30.09.2012г.

Каним Ви да вземете участие в организирания съвместно с Общинския съвет  по наркотични вещества и Превантивно–информационен център към Община Пловдив (ПИЦ), Община Пловдив и Revive Snails Extract® конкурс-изложба на детски рисунки.

Изложбата е под надслов „Избери изкуството и природата, а не наркотиците!”, който е част от годишната кампания на ПИЦ-Пловдив „Животът е дар,  не го погубвай!”.

Revive Snails Extract®, като социално отговорна българска компания, взе решение да подкрепи каузата на своето рекламно лице Мис България 2012г. Габриела Василева – “Превенция на наркотичните зависимости при подрастващите”
В събитието ще вземат участие ученици от пловдивските училища 5-7 клас, които ще представят рисунки на тема “Моят зелен свят, моята градина”.

Откриването на изложбата е на 30.09.2012г. в 10:00ч. в гр. Пловдив на пл. “Стефан Стамболов” пред Общината.

Награждаването на победителите в конкурса е в 12:30ч.

Жури: Атанас Хранов- художник, Маргарита Джарова – художник, Станимир Видев – художник, представител на ПИЦ-Пловдив, Петрана Калинин – Маркетинг мениджър Revive Snails Extract®

Специална награда за един от участниците и демонстрация на бодиарт ще ни представи младата пловдивска художничка Мишел Вълчева.

Revive Snails Extract®, като социално отговорна пловдивска компания, ще продължи да подкрепя и за вбъдеще младите таланти на България, помагайки им да се развиват и популяризират своите начинания.

Очакват ви весели мигове и много игри с награди за всички участници.

В програмата за доброто ни настроение ще се включат и професионалистите от клуб Салса де Куба.

С любезната подкрепа на:
@ Минерална вода Хисар
@ Арт Сървиз ЕООД – професионални материали за художници
@ Сладки Екотест
@ Община Пловдив
@ Revive Snails Extract® – Българска козметика с екстракт от охлюви
@ ПИЦ -Пловдив

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *