Услуги

Услуги които извършвам.

1. Рисуване по поръчка.

Изработка на интериорни картини, арт стъклописи, рисувано стъкло и порцелан, декорация, стенописи, живопис и абстрактни произведения.
Онлайн галерията предоставя възможност за изработване на интериорни картини по ваше желание. За целта само трябва да ми изпратите снимка на вашето помещение: дом, хотел, офис или заведение.
Всяка една картина от галерията може да бъде изработена по поръчка в желан от вас цвят или размер. В срок от 5 до 10 работни дни се изработва картина по ваше желание. Всяка закупена картина може да бъде подходящо опакована и декорирана според вашия случай или празник.
Към всяка картина вие получавате сертификат за автентичност.

2. Бодиарт.

Bodypainting е изключително ефективен метод на комуникация и промоция. Привлича вниманието и оставя дълги положителни спомени на получателя.

Ние Ви предлагаме:

– Организиране на бодиарт шоута за различни събития.

– Рисунки върху живи модели за ревюта, перформанси, фотосесии и други сценични или несценични изяви.

– Рисуване на персонал и танциьорки за заведение.

– Рисуване на промоутъри.

– Боди арт реклама(подходяща реклама на вашата фирма, чрез изобразяване на логото Ви за различни търговски изложения, търговски събития и промоции).

– Боди арт като аксесоар за вашия тоалет( подходящо за специални поводи, абитуриентски бал и други).

– Много забавно за големи и малки, идеално за пикник, открити и закрити събития:
* Деца( рожденни дни, празници).
* Възрастни( рожденни дни, празници, за специален повод).

Цени – по договаряне в зависимост от обема на работата и мястото (в студиото или на някакво друго място, където ще е моделът). Зависи и от това дали моделите са осигурени от мен или от вас.

3. Релаксираща терапия чрез рисуване върху тяло ( SENSUAL BODY ART THERAPY).

Целта на „SENSUAL BODY ART THERAPY” е чрез рисуване върху тялото да се достигне състояние на отпускане, спокойствие, хармония и релаксация. За тази цел доприняся и самата обстановка, а тя трябва да бъде удобна, приятна, осветлението да не е ярко : ароманти свещи, аромати, медитативна и релаксираща музика, чаша чай или вино и всичко това в една атмосфера изпълнена с хармонични цветове, картини и произведения на изкуството.
Клиентът е в удобно легнало положение, което предразполага за по-голям ефект от ралаксацията.
Рисуването по тялото се извършва с различни по големина четки. Самите те наподобяват сякаш галене, което действа приятно и отпускащо на тялото. Вашето тяло се превръща в едно уникално и неповторимо произведение на изкуството, което олицетворява вашата душа.

Чрез рисуването се цели да се създадът различни усещания и възприятия на човека. Да се провокира неговото въображение и фантазия. Помага за себеопознаването и освобождава съзнанието от напрежение и отрицателни мисли. Възвръща равновесието на ума.

За повече информация можете да се свържете с мен, можете да го направите чрез контактната форма или на тел.: 0885 44 39 49

One Comment

 • Янита Недева

  Здравейте,

  Бих желала да направя запитване за „SENSUAL BODY ART THERAPY” .
  Каква е неговата продължителност, къде се провежда и каква е цената?

  Предварително – благодаря!

  Поздрави,
  Янита

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *